Veelgestelde vragen / Contact

FAQ

Het lidmaatschap kost €9,97 per maand waarbij je de 1e maand voor slechts €1,00 met de opdracht en het thema van maand 1 mee mag doen. Je kunt daarna elke maand gewoon weer opzeggen. Of je kiest voor een jaarabonnement en dan betaal je €97,00 per jaar. Je ontvangt dan maar liefst 2 gratis maanden.

Nee! De eerste maand is echt maar 1 euro en de vervolgmaanden kosten echt maar 9,97 euro per maand (maandelijks opzegbaar)

Iedere maand krijgen jij en je lief toegang tot de volgende maand met bijbehorende opdracht en het thema. Als het "jouw" maand is om te verrassen, zie jij alles over het thema en de opdracht en je lief (natuurlijk) niet. De volgende maand is dit andersom. Je houdt altijd toegang tot de date-tips van de maanden dat je lid bij ons bent. Besluiten jullie te stoppen, dan ontvang je een handig overzicht in een e-book tot waar je bent gebleven.

Op dit moment zijn er 16 thema's en opdrachten en dus voor 16 maanden speelplezier :) De thema's staan in de introductie (in willekeurige volgorde).

Ja, dat klopt! Het Google gedeelte kun je zelf ook prima doen. Wat het meedoen aan het verrassingsspel je meer oplevert, is het van elkaar weten dat jullie samen op avontuur zijn. Dat jullie om en om echt aandacht aan elkaar besteden en iets heel liefs, leuks, tofs, romantisch, (ont)spannends of juist pikants voor elkaar aan het 'regelen' zijn. Daarnaast hebben we zelf ervaren dat je op het moment van een spontane actie, toch net niet op de aller beste ideeën kunt komen voor een date of verrassing. Onze date en verrassingstips gaan je zeker weten uren aan speurwerk op Google besparen!

Ja, dat klopt! Het maandbedrag dat je betaalt, vergoedt de kosten van de online omgeving, uitgebreide date en verrassingstips, de opdracht per maand en natuurlijk het spel element waardoor jullie nog meer met elkaar bezig zijn en samen nieuwe avonturen gaan beleven.

Wanneer je investeert in Het Verrassingsspel willen we graag dat je tevreden bent. Omdat digitale producten niet geretourneerd kunnen worden, maar wij alleen tevreden klanten willen hebben, geven we een 100 % NIET GOED - GELD TERUG garantie als je binnen 30 dagen na lidmaatschap om wat voor reden dan ook niet tevreden bent. Stuur ons dan een e-mailtje en je ontvangt je aankoopbedrag direct van ons terug!

Ja natuurlijk! Het Verrassingsspel is er voor iedereen. Het is niet gender-bepaald, dus iedereen is welkom.

Wij verkopen of geven je gegevens niet door aan derden. Dit kun je nalezen in ons privacybeleid.

Direct nadat je maand opzegtermijn verlopen is, met verwerkingstijd van maximaal 4 weken. Als je je uitschrijft gaan we er dus vanuit dat je opdracht hebt gegeven om jouw gegevens te verwijderen. No way back! Zodra jij hieronder klikt op "Uitschrijven" wordt je openbare profiel onomkeerbaar binnen 4 weken verwijderd*. * uitzondering hierop is data die we wettelijk verplicht zijn om te bewaren voor bijv. audits, boekhouding etc. Daarnaast kan het zijn dat jouw data in geaggregeerde statistieken is verwerkt.

Gewoon even een e-mailberichtje sturen naar info@verrassingsspel.nl Wij zorgen er dan voor dat je je e-book met date en verrassingstips tot dan toe per e-mail ontvangt en je per de volgende maand geen berichten meer van ons ontvangt en er geen afschrijvingen meer gedaan worden.

Nee, maar als ze weer graag mee willen doen, dan het ons laten weten en gaan ze weer verder met de volgende maan (als dat technisch mogelijk is)


Get in touch
Contactgegevens
Het Verrassingsspel (by PS)
Verlengde Lodewijkstraat 110
9723 AJ Groningen
BTW-nummer NL107316250B01
KvK 01183287
IBAN NL23INGB0008349851

info@verrassingsspel.nl
https://www.verrassingsspel.nl